HOME > Werkfolder > Jaarverslag

Jaarverslag

Schooljaar 2009 / 2010:

Sinterklaas:

Voor de onderbouw worden er cadeautjes voor de kinderen geregeld. Voor de bovenbouw is er drinken en iets lekkers te eten tijdens het uitpakken van de surprises.

Ook Sint en zijn Pieten brengen een bezoek aan de school.

Kerst:

We zullen gaan genieten van een heerlijk kerstontbijt op vrijdag 18 december.

Carnaval:

Er wordt een thema verzonnen, de school wordt gezellig versierd en ook nu is er voor ieder wat lekkers. De schoolband komt spelen en we hebben een eigen raad van Elf. Er worden allerlei spelletjes georganiseerd in de klaslokalen, op het speelplein en in de gymzaal.

Schoolreis:

Dit jaar zal de schoolreis plaats vinden op 14 juni 2010 in de jubileumweek. Bestemming? Dat is nog een verrassing.

Sportdag:

Dit schooljaar werd de sportdag georganiseerd door Oosterhout in Beweging samen met de Rabobank Amerstreek. Deze sportdag was voor alle basisscholen in Oosterhout. Zon 4000 kinderen deden hieraan mee.

Toernooien:

Jaarlijks wordt er mee gedaan aan het korfbaltoernooi, het Lievenshove voetbaltoernooi en het basketbaltoernooi. De oudervereniging zorgt voor iets lekkers.

Kamp groep 8:

Staat gepland voor de week van 31 mei 2010.

Avondvierdaagse:

Vindt plaats op 1, 2, 3 en 4 juni 2010.

Kinderen die meelopen, worden getrakteerd.

Financieel verslag:

Is onlangs gepubliceerd in de info.

Informatie is op te vragen bij Jacqueline Tielemans, de penningmeester.

Kascontrole:

Deze zal plaatsvinden na de zomervakantie 2009.